Jana Pendapatan Pasif dengan PrintMudah

Program Affiliate PrintMudah

Program Affiliate ini boleh membantu menjana pendapatan sampingan dengan cara yang mudah. Seorang affiliate hanya perlu mempromosikan mana-mana produk di platform digital. Produk dan link telah disediakan oleh pihak PrintMudah.

  • Komisen 10% setiap jualan
  • Bayaran kepada affiliate dibuat sebulan sekali

Sertai kami secara PERCUMA!

Bagaimana Program Ini Berfungsi?

SERTAI PROGRAM AFFILIATE KAMI

Sertai Program Affiliate kami secara percuma

PROMOSIKAN PRODUK KAMI

Promosikan produk kami menggunakan Link Referral anda

DAPAT KOMISEN

Komisen akan dibayar untuk setiap jualan

Kenapa Pilih Affiliate PrintMudah?

pendaftaran percuma

tiada target jualan

tiada yuran bulanan

bahan promosi percuma

team sokongan yang hebat

bayaran komisen bulanan

Soalan Lazim / FAQ

Sebarang soalan?
Kami ada untuk membantu.

Program Affiliate Printmudah merupakan satu program yang memberi komisen  kepada Affiliate yang berjaya menjual produk melalui referral. Program Affiliate kami adalah pay-per-sale.

Komisen adalah sebanyak 10% daripada setiap sale melaui referral anda. Komisen akan dibayar pada setiap 7hb bulan berikutnya.

Untuk mendaftar sebagai affiliate PrintMudah, anda hanya perlu mengisi butiran yang diperlukan di laman ini:-
http://www.printmudah.com/affiliate-area

*Untuk pengetahuan anda, jika anda mendaftar sebagai pelanggan di PrintMudah, secara tidak langsung anda telah mendaftar sebagai affiliate. Dan jika anda merupakan pelanggan sedia ada PrintMudah, anda juga secara automatik telah menjadi seorang affiliate. Ya! kami ingin pelanggan PrintMudah yang berpuas hati dengan produk kami untuk berkongsi kegembiraan anda di samping menjana pendapatan sampingan.

Ya, boleh! Sama ada anda mempunyai laman web atau tidak, anda masih boleh mempromosikan laman web PrintMudah dan produk-produk PrintMudah di media sosial, di luar talian, atau di mana sahaja menggunakan mana-mana format referral URL yang dibenarkan.

Sertai Kami dan Jana Pendapatan Sampingan

Hanya promosikan produk kami di mana-mana platform digital, kongsikan Referral Link anda, dan dapatkan 10% komisen daripada setiap pembelian melalui link tersebut.